NurFantz Fan Clubz (NFC)

Ini adalah laman group bagi kumpulan nasyid Nurfantz.Ia adalah sebagai medan untuk mengenali kumpulan nasyid kelahiran SMU (A) Maahad Muhammadi Lelaki KB, Kelantan. Ia juga adalah sebagai tempat untuk mempromosi kumpulan nasyid ini agar lebih dikenali.
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 Pengumuman di Sudut Karya

Go down 
AuthorMessage
lisawan23
Moderator
Moderator
avatar

Female
Number of posts : 22
Age : 38
Tempat Tinggal : Singapura
Pelajar/Bekerja/Penganggur : Setiausaha
Registration date : 2008-03-05

PostSubject: Pengumuman di Sudut Karya   Wed Mar 05, 2008 6:05 pm

Assalamualaikum buat semua teman2 di NurFantz Fan Clubz (NFC) dan terima kasih kepada Admin kerana sudi membuka ruangan ini khusus buat semua teman2 dan ahli2 di NFC untuk menyumbangkan hasil karya mereka sebagai tatapan dan bacaan.

Kepada semua ahli2 yang ingin menyumbangkan karya di sini, harus diingatkan bahawa kami melarang keras akan kegiatan 'plagiat' atau meniru karya hasil ciptaan penulis lain tanpa memberi kredit kepada mereka kerana setiap seni yang dihasilkan tidak kira dari apa jua bentuk mempunyai sentuhan peribadi yang harus dihormati.

Oleh itu, bagi pihak NFC, Lisa membuka tirai kini buat anda yang begitu aktif di dalam bidang penulisan untuk sama-sama mewarnai Ruangan Santai, Sudut Karya.

- Lisa Wan

_________________
Back to top Go down
View user profile
 
Pengumuman di Sudut Karya
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NurFantz Fan Clubz (NFC) :: Sudut Santai :: Sudut Karya-
Jump to: